Du er en kompetent fagperson, som brænder for at gøre livet lettere for patienterne. Du underviser og rådgiver fagpersonale i brugen af medicinsk udstyr mv. Mediqs kunder har tillid til din ekspertise. Dit område er salg af produkter og service til enten hospitaler, lægepraksis eller institutioner.

Bliv en del af

Kommercielle

Du er en komptent og velkvalificeret fagperson, som brænder for at forbedre livet for patienter og kronikere. Du trives med at drøfte komplekse, sundhedsfaglige emner. Du rådgiver og underviser såvel patienter som fagpersonale i brugen af medicinsk udstyr mv.

Om Kommercielle

Få positiv indflydelse på menneskers liv

Du er en komptent og velkvalificeret fagperson, som brænder for at forbedre livet for patienter og kronikere. Du trives med at drøfte komplekse, sundhedsfaglige emner. Du rådgiver og underviser såvel patienter som fagpersonale i brugen af medicinsk udstyr mv. Mediq's kunder er afhængige af din rådgivning og har tillid til din ekspertise. Du supporterer og støtter og hjælper patienter og kronikere til at opnå større uafhængighed. Dit område er salg af produkter og service til hospitaler, lægepraksis og institutioner.

Direkte indflydelse på vores succes

Udvikling af Mediqs services

Stor variation
i arbejdet

Dine fremtidige kollegaer vil gerne fortælle mere

De giver dig et kig indenfor i Mediq.

Måske er det starten på din rejse i Mediq?

Opret en jobagent

Gå ikke glip af dit drømmejob! Opret en jobagent, så sender vi vores relevante stillingsopslag direkte til din indbakke. Du kan altid afmelde dig igen via linket i jobmailen.

Aktiver din jobalarm

Gå ikke glip af dit drømmejob! Fortæl os dine præferencer, og vi sender dig passende ledige stillinger. Du kan altid. afmeld dig via linket i din jobadvarsels-e-mail.