Produktspecialist,
Hospital Solutions

Bettina

At arbejde med de patienter, der har allermest brug for pleje, kræver dedikation, klinisk indsigt og en stærk vilje til at gøre en forskel for patienten og være en betroet partner for sundhedspersonalet.

Product Specialist, Hospital Solutions

Bettina

At arbejde med de patienter, der har allermest brug for pleje, kræver dedikation, klinisk indsigt og en stærk vilje til at gøre en forskel for patienten og være en betroet partner for sundhedspersonalet.

Vores viden gør en forskel

I juni fødes en baby i København med en tumor to gange størrelsen af hendes hoved. Babyen har øjeblikkeligt behov for operation for at fjerne tumor.

Desværre fører det store indgreb til en infektion med efterfølgende ruptur og et sår, der skal hele op fra bunden hos den kun 14 dage gamle baby.

I Mediq er vi et team specialiseret i behandling af svært helbredelige sår. Rigshospitalet i København tager derfor kontakt til Mediq, hvor jeg svarer telefonen.

Jeg skynder mig til Rigshospitalet og drøfter udfordringerne med lægerne, og der er enighed om at behandle babyen med avanceret negativ trykbehandling så hurtigt som muligt for at hele såret uden tilstødende komplikationer. Da afdelingen ikke har megen erfaring med denne type behandling, deltager jeg på operationsgangen ved den kirurgiske procedure og vejleder lægen i at anvende det negative tryk og bandager korrekt og dermed opnå det bedst mulige resultat for spædbarnet.

I sårteamet er vi tilgængelige på vagt-telefonen 24/7, og efter den igangsatte behandling på Rigshospitalet fulgte vi op via telefonsupport. Efter kun to dages behandling var resultatet overvældende positivt og havde sat gang i sårhelingen, således at der kunne forsættes med traditionel sårbehandling med positive udsigter for den lille baby og hendes forældre.

Ekspertviden

Input og rådgivning

Udvikling

Dine fremtidige kollegaer vil gerne fortælle mere

De giver dig et kig indenfor i Mediq.

Måske er det starten på din rejse i Mediq?

Opret en jobagent

Gå ikke glip af dit drømmejob! Opret en jobagent, så sender vi vores relevante stillingsopslag direkte til din indbakke. Du kan altid afmelde dig igen via linket i jobmailen.

Aktiver din jobalarm

Gå ikke glip af dit drømmejob! Fortæl os dine præferencer, og vi sender dig vores matchende ledige stillinger. Du kan altid afmelde dig via linket i jobvarslingsmailen.