Kundeservicespecialist,
Direct

Michelle

Det betyder meget for mig at skabe tryghed for kunden omkring brugen af vores produkter.

Customer Service Specialist, Direct

Michelle

Det betyder meget for mig at skabe tryghed for kunden omkring brugen af vores produkter.

En tryg kunde er en tilfreds kunde

Det at hjælpe til bedre livskvalitet gennem rådgivning omkring brugen af vores produkter gør mit arbejde meningsfyldt. 

For nyligt havde jeg en kunde i røret - en ældre herre. Han havde fået et nyt apparat til måling af hans blodsukker, som var lidt anderledes end det, han tidligere havde brugt. Han syntes det var meget uoverskueligt, hvor han skulle starte og slutte. Og hans egen læge havde ikke tid til at vise ham, hvordan apparatet virkede.

Jeg arbejder i kundeservice pr. telefon, så vi laver normalt ikke undervisning, men jeg kunne høre, at han ikke ville få målt sit blodsukker, hvis ikke vi hjalp ham. Det endte med, at han kom forbi Mediq til en grundig gennemgang, så han var tryg ved at bruge apparatet. Han var meget glad for vores hjælp og føler sig nu helt tryg ved sit nye apparat.

Ekspertviden

Input og rådgivning

Udvikling

Dine fremtidige kollegaer vil gerne fortælle mere

De giver dig et kig indenfor i Mediq.

Måske er det starten på din rejse i Mediq?

Opret en jobagent

Gå ikke glip af dit drømmejob! Opret en jobagent, så sender vi vores relevante stillingsopslag direkte til din indbakke. Du kan altid afmelde dig igen via linket i jobmailen.

Aktiver din jobalarm

Gå ikke glip af dit drømmejob! Fortæl os dine præferencer, og vi sender dig vores matchende ledige stillinger. Du kan altid afmelde dig via linket i jobvarslingsmailen.