Produktspecialist,
Ernæring

Louise

Jeg er ansat i en stilling, hvor man sætter stor pris på nye idéer. De bliver prøvet af – og fører både til udvikling af Mediq Danmark som virksomhed, men også af mig som person.

Product Specialist, Nutrition

Louise

Jeg føler, at jeg er i et job, hvor nye idéer imødekommes og afprøves, hvilket medfører stor udvikling, både hvad angår Mediq Danmark som virksomhed, men også for mig som person.

Udvikling af både Mediq og mig

Siden 2013 har jeg været ansat som produktspecialist i Mediq Danmarks ernæringsteam.

Mine opgaver er mange og omfatter bl.a. opsætning af ernæringspumper, opstartssamtaler for borgere udskrevet med sonde, undervisning af plejepersonale og møder med sundhedsfagligt personale.

Denne forskellighed i arbejdsopgaver og min mulighed for at skabe større tryghed for både personale og borgere ift. ernæringsterapi gør, at jeg finder stor tilfredsstillelse i mit arbejde.

Derudover er jeg ansat i en stilling, hvor man sætter stor pris på nye idéer. De bliver prøvet af – og fører både til udvikling af Mediq Danmark som virksomhed, men også af mig som person.

Ekspertviden

Input og rådgivning

Udvikling

Dine fremtidige kollegaer vil gerne fortælle mere

De giver dig et kig indenfor i Mediq.

Måske er det starten på din rejse i Mediq?

Opret en jobagent

Gå ikke glip af dit drømmejob! Opret en jobagent, så sender vi vores relevante stillingsopslag direkte til din indbakke. Du kan altid afmelde dig igen via linket i jobmailen.

Aktiver din jobalarm

Gå ikke glip af dit drømmejob! Fortæl os dine præferencer, og vi sender dig vores matchende ledige stillinger. Du kan altid afmelde dig via linket i jobvarslingsmailen.