Mediq Danmark startede som en dansk familieejet virksomhed for mere end 50 år siden. I dag er vi en af Danmarks største leverandører af medicinsk udstyr til den danske sundhedssektor. Årsagen til, at vi er den foretrukne samarbejdspartner for samtlige dele af sundhedssektoren, er, at vi løbende udvikler og forbedrer vores produktsortiment og services, så vi altid leverer den absolut bedst mulige løsning på vores kunders udfordringer.

Lær vores at kende

Steder og fakta

Mediq Danmark er en del af den internationale Mediq Group, der med sine ca. 3.000 medarbejdere er til stede på tværs af 13 europæiske lande; Holland, Danmark, Tyskland, Norge, Sverige, Finland, Ungarn, Schweiz, Belgien, England, Estland, Letland og Litauen. Den internationale bredde er en styrke særligt i forhold til vidensdeling på tværs af landene, konkurrencedygtighed på priserne og sikring af de bedste sundhedsløsninger og services til alle vores kunder og samarbejdspartnere.

Vores løfte

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, når det handler om danske borgeres sundhed. Med afsæt i vores faglighed leverer vi effektive sundhedsydelser i form af produkter og tilhørende service og rådgivning. Vi har altid været en pålidelig og værdiskabende samarbejdspartner, der tilbyder et omfattende produktudbud og service af høj kvalitet.

Vi er Mediq

Alt, hvad vi gør, er med patientens livskvalitet i centrum og afsæt i vores brede sundhedsfaglige viden. Vi er et passioneret og fagligt stærkt funderet team, der hver eneste dag skaber værdi og tryghed for vores kunder på hospitaler og i kommuner samt hos læger og borgere. Hos Mediq Danmark har vi en aktiv holdning til god forretningsetik, og vi ønsker gennem faglig rådgivning, troværdighed og pålidelighed at skabe og pleje langvarige relationer til kunder og leverandører. Vi er en seriøs samarbejdspartner, der tager ansvar for vores miljø, medarbejdere og omverden.

Mediq globalt

Mediq Danmark er en del af Mediq Group, der med sine ca. 3.000 medarbejdere er til stede i 13 europæiske lande: Holland, Danmark, Tyskland, Norge, Sverige, Finland, Ungarn, Schweiz, Belgien, England, Estland, Letland og Litauen. Vores internationale profil giver os en styrke i forhold til vidensdeling på tværs af grænser, konkurrencedygtige priser og facilitering af effektive sundhedsløsninger. 

Opret en jobagent

Gå ikke glip af dit drømmejob! Indtast dine præferencer, og så sender vi matchende stillingsopslag til din indbakke. Du kan altid afmelde dig via linket i mailen, du modtager.

Aktiver din jobalarm

Gå ikke glip af dit drømmejob! Fortæl os dine præferencer, og vi sender dig vores matchende ledige stillinger. Du kan altid afmelde dig via linket i jobvarslingsmailen.