Mød Mediq

Gør en forskel

Mediq Danmark er en del af den internationale Mediq Group, der med sine ca. 3.000 medarbejdere er til stede på tværs af 13 europæiske lande; Holland, Danmark, Tyskland, Norge, Sverige, Finland, Ungarn, Schweiz, Belgien, England, Estland, Letland og Litauen. Den internationale bredde er en styrke særligt i forhold til vidensdeling på tværs af landene, konkurrencedygtighed på priserne og sikring af de bedste sundhedsløsninger og services til alle vores kunder og samarbejdspartnere.

Mediq er ikke blot i Danmark, men også på tværs af Norden den foretrukne samarbejdspartner i sundhedspleje, medicinsk udstyr og relaterede services, fordi vi altid innoverer, forbedrer og opgraderer vores produktsortiment og services således, at vi altid leverer den absolut bedste løsning.

 

Ready to shape tomorrow's healthcare?

For at hjælpe mennesker med alvorlige og kroniske sygdomme, udvikler vi løbende nye tiltag til mere tilgængelig rådgivning og behandling bl.a. via digitale løsninger og adgang til vores specialister og kundeservice. Vi leverer produkterne, services, viden og infrastruktur, der gør arbejdet nemmere for de sundhedsprofessionelle, så de kan gøre det, som de gør bedst: Leverer individuel pleje. Derfor er det afgørende, at vi i Mediq har kompetente medarbejdere i alle vores teams.

Hos Mediq vil du være en del af en kultur, der har Caring Heart og mennesket i fokus - såvel patienten, borgeren og kollegaen. Et miljø, hvor du kan vokse professionelt og personligt, og hvor initiativ tilskyndes og værdsættes. Hvis du har lyst til at gøre en forskel for mange mennesker, så vil vi gerne høre fra dig. Ready to shape tomorrow's healthcare?

Ready to shape tomorrow's healthcare?