Tender & Contract Specialist

Mediq Danmark søger ny Tender & Contract specialist, til at drive udbudsprocesserne i vores mange udbud, samt drifte og optimere vores eksisterende kundeaftaler.

Mediq Danmark søger

Mediq Danmark søger ny Tender & Contract specialist, til at drive udbudsprocesserne i vores mange udbud, samt drifte og optimere vores eksisterende kundeaftaler.

Mediq Danmark byder hvert år på imellem 50-100 udbud i Danmark, primært inden for den offentlige sektor.

I tæt samarbejde med de to øvrige Tender & Contract specialists, bliver du ansvarlig for at drive udbudsprocesser, samt drifte egne kontrakter i tæt samarbejde med vores Contract Managers.

Dine primære arbejdsopgaver

Din primære arbejdsopgave bliver at tage fuldt ejerskab for udbudsprocesser, herunder koordinere input fra relevante stakeholders. Herudover;

 • Gennemgang og analyse af udbudsmateriale.
 • Overvågning af tender markedet via diverse portaler.
 • Give input til business case i samarbejde med resten af teamet.
 • Løbende monitorering af eksisterende kontrakter og optimering heraf.
 • Tæt dialog med kontaktpersoner hos Kommuner og Regioner.
 • Løbende vedligeholdelse af E-kataloger.

Din baggrund og kvalifikationer

Vi lægger stor vægt på, at du er en holdspiller der har lyst til at indgå I et engageret team. Du er struktureret, med sans for detaljen og er i stand til at arbejde, og kommunikere med alle niveauer af organisationen. Herudover har du;

 • Solid erfaring i at arbejde med udbuds processer er et krav.
 • Erfaring fra ’ordregiver siden’ er et stort plus. Gerne fra en stilling i Region eller Kommune.
 • Kendskab til basis udbuds jura er en fordel, men ikke et krav.
 • Kendskab til arbejde med E-kataloger (TrueTrade, RAKAT, Tricommerce etc.)
 • Rutineret burger af Office pakken, med stærke kompetencer i Excel.
 • Uddannelse på minimum bachelor niveau, gerne indenfor business administration eller lignende, eller tilsvarende relevant erfaring.
 • Sprogkundskaber: Flydende Dansk ser et krav, herudover Engelsk på forretningsniveau –mundtligt og skriftligt

Mediq tilbyder

Pleje er Mediqs kerneforretning, og mennesket er derfor i centrum i alt, hvad vi arbejder med. Dette afspejles også i Mediqs stærke værdier; Caring Heart, Customer Drive og Champion Spirit, som gennemsyrer alt hvad vi gør.

Du bliver en del af en et succesfuldt og engageret team i en international virksomhed i vækst. Vi er en fleksibel, udviklende og ambitiøs arbejdsplads, hvor du får god mulighed for at påvirke jobindholdet. Vi har en flad organisationsstruktur, med en uformel og varm omgangstone, hvor du får mulighed for selv at påvirke jobindholdet.

Og så husker vi, at det skal være sjovt at gå på arbejde.

Ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Head of Tender & Contract Lars Duwander på mail lars.duwander@mediq.com.

Ansøgningsfristen er den 3. februar 2023, men vi tager løbende kandidater til samtale. Send derfor gerne din ansøgning og CV via ansøgningslinket så hurtigt som muligt.

Grundet GDPR modtager vi ikke ansøgninger via mail.

Lokation

Mediq Danmark

Mediq Danmark er en del af den internationale Mediq Group, der med sine ca. 3.000 medarbejdere er til stede på tværs af 13 europæiske lande; Holland, Danmark, Tyskland, Norge, Sverige, Finland, Ungarn, Schweiz, Belgien, England, Estland, Letland og Litauen. Den internationale bredde er en styrke særligt i forhold til vidensdeling på tværs af landene, konkurrencedygtighed på priserne og sikring af de bedste sundhedsløsninger og services til alle vores kunder og samarbejdspartnere.

Mediq er ikke blot i Danmark, men også på tværs af Norden den foretrukne samarbejdspartner i sundhedspleje, medicinsk udstyr og relaterede services, fordi vi altid innoverer, forbedrer og opgraderer vores produktsortiment og services således, at vi altid leverer den absolut bedste løsning.

Vores domicil og warehouse er beliggende på Kornmarksvej 15 i Brøndby, centralt for både motorvejsnettet og offentlig transport.

Ansøgningsprocedure

1
Webansøgning
Udfyld din profil og upload ansøgning , CV og eventuelle referencer
2
Screening
Vi gennemgår din ansøgning og vurderer dine kvalifikationer
3
1. interview
Med den 1. samtale lærer vi hinanden bedre at kende og uddyber samtidig jobindhold og din forståelse for Mediq som arbejdsplads.
4
2. interview
Her går vi en tand dybere med stillingskrav og forventninger og kortlægger, hvordan din erfaring og personlige egenskaber passer til stillingen.
5
Test
Du vil gennemføre en profiltest / analyse eller blive bedt om at aflevere en specifik case-opgave.
6
Referencetjek
Vi tager på dette tidspunkt et referencetjek for at sikre en beslutning, som er rigtig for både dig og Mediq.
7
Tilbud
Hvis begge parter føler, at det er et godt match, giver vi dig et ansættelsestilbud
8
Velkommen til Mediq Danmark!
Du kan nu glæde dig over et spændende og udfordrende nyt job, ligesom vi glæder os til at byde dig velkommen til Mediq!

Vil du vide mere om denne ledige stilling?

Kom i kontakt:

Lars Duwander

Head of Tender, Contract & MasterData

Ansøg om dette job

Ansøg nu, hvis du er interesseret i denne ledige stilling! Sørg for, at du har følgende dokumenter klar til at føjes til din ansøgning.