Teamlead Supply Planning

Til den daglige koordinering og ledelse af vores Supply Planning team i Mediq Danmark søger vi Teamlead til nyetableret stilling. Er du skarp på indkøbssystemer og har erfaring med ledelse, så er det måske dig vi søger?

Mediq tilbyder

Mediq Danmark udvider Supply Planning afdelingen og er derfor på udkig efter en teamlead til vores Supply Planning team med solid erfaring indenfor Supply Planning kombineret med ledelse.  

Med reference til Demand & Supply Planning Manager, DK, NO, SWE, får du  muligheden for at blive en nøglemedarbejder i vores professionelle team på 8 Supply Planners, der disponerer for både Danmark og Norge. Du vil fungere som spillende træner og have ansvar for dine egne leverandører.

Du er skarp på indkøbssystemer, du arbejder analytisk og struktureret og har løbende fokus på at udvikle og optimere vores arbejdsprocesser i Supply Planning. Du trives med nært samarbejde i en uformel afdeling, med højt tempo.

Som Teamlead er du afdelingens ansigt udadtil, ligesom du vil være den daglige leder for teamet. Du vil være ansvarlig for løbende rapportering og personaleledelse.

Du arbejder selvstændigt og tager gerne initiativet til forandring, er omhyggelig i detaljen og holder samtidig overblikket i forhold til den fortsatte optimering af processer uden at miste overblikket, selv når det går stærkt.

Vi har de sidste par år arbejdet intenst på at definere og praktisere best practice i Mediq koncernen – i tæt samarbejde med vores nordiske og europæiske kolleger. Du bliver en vigtig del af fortsættelsen af dette internationale projekt og i at sikre, at vi til stadighed optimerer og forfiner vores processer og arbejdsgange. Du har fokus på kundeoplevelsen med forståelse for balancen mellem service- og lagerniveau og efterlever Mediqs værdier: Customer Drive, Champion Spirit og Caring Heart.

Mediq tilbyder en udfordrende stilling, hvor der, for den rette profil, er rig mulighed for personlig udvikling samt at vise resultater overfor vores kunder og dermed Mediq.

Arbejdsopgaver, erfaring og egenskaber

Primære arbejdsopgaver

 • Ledelse af Supply Planning teamet, blandt andet via jævnlige 1:1 møder
 • Repræsentere afdelingen  internt i Mediq Danmark og deltage i det nordiske / europæisk samarbejde
 • Daglig fokus og opfølgning på restordrer
 • Overvågning af indkøb fra egne leverandører ud fra forecast, salg og lagerniveauer
 • Optimering af logistik flowet via vores indkøbssystem (SLIM4)
 • Analyse af data i Excel, herunder udtrække større datamænger, for proaktivt at bruge data i planlægningen

Erfaring og personlige egenskaber 

 • Du har mindst 5 års erfaring inden for Supply Planning
 • Du har erfaring med personaleledelse
 • Du har en mellemlang eller videregående uddannelse indenfor Supply Chain Management, el. lign.
 • Du har et indgående kendskab til indkøbssystemer – SLIM 4 vil være en fordel – men ikke et krav
 • Solidt kendskab til Microsoft Office programmer, herunder særligt Excel
 • Gode leder- og kommunikationsegenskaber
 • Struktureret, sans for detaljer og talminded
 • Flair for systemer og den løbende opdatering af disse
 • Engelsk på højt niveau
 • Dansk, Svensk eller Norsk på højt niveau er et krav

 
Send os din ansøgning inkl. CV og fortæl, hvorfor du er den rette til jobbet. Ansøgningen sendes via ansøgningslinket senest 1. november. Vi modtager udelukkende ansøgning via vores rekrutteringsportal af hensyn til GDPR. Eventuelle spørgsmål kan stilles til Demand & Supply Planning Manager Flemming Søvig på tlf. 4028 5033.

Mediq Danmark

MEDIQ DANMARK er den største leverandør af medicinsk udstyr til den danske sundhedssektor. Mediq Danmark er oprindelig grundlagt som en dansk familievirksomhed, der går 50 år tilbage. Mediq Danmark samarbejder med alle dele af den danske sundhedssektor - herunder hospitaler, lægepraksis, kommuner, institutioner og kronikere. Vi har et mål om at være nr. 1 eller 2 i alle de markedssegmenter, vi arbejder med - og stræber derfor konstant efter at levere optimale løsninger og den bedste service til alle de kunder, vi samarbejder med.

Vi er 170 medarbejdere i Danmark og er en del af den internationale Mediq-koncern med i alt 2.600 medarbejdere fordelt på selskaber i 13 lande i Europa. I Norden er Mediq den største leverandør af medicinsk udstyr via selskaberne i hhv. Sverige, Norge, Finland og Danmark.

Lokation

Lokation

Vores domicil og warehouse er beliggende på Kornmarksvej 15 i Brøndby, centralt for både motorvejsnettet og offentlig transport.

Ansøgningsprocedure

1
Webansøgning
Udfyld din profil og upload ansøgning , CV og eventuelle referencer
2
Screening
Vi gennemgår din ansøgning og vurderer dine kvalifikationer
3
1. interview
Med den 1. samtale lærer vi hinanden bedre at kende og uddyber samtidig jobindhold og din forståelse for Mediq som arbejdsplads.
4
2. interview
Her går vi en tand dybere med stillingskrav og forventninger og kortlægger, hvordan din erfaring og personlige egenskaber passer til stillingen.
5
Test
Du vil gennemføre en profiltest / analyse eller blive bedt om at aflevere en specifik case-opgave.
6
Referencetjek
Vi tager på dette tidspunkt et referencetjek for at sikre en beslutning, som er rigtig for både dig og Mediq.
7
Tilbud
Hvis begge parter føler, at det er et godt match, giver vi dig et ansættelsestilbud
8
Velkommen til Mediq Danmark!
Du kan nu glæde dig over et spændende og udfordrende nyt job, ligesom vi glæder os til at byde dig velkommen til Mediq!

Vil du vide mere om denne ledige stilling?

Kom i kontakt:

Flemming Søvig

Supply and Demand Manager

Ansøg om dette job

Ansøg nu, hvis du er interesseret i denne ledige stilling! Sørg for, at du har følgende dokumenter klar til at føjes til din ansøgning.