Har du allerede en god fornemmelse for ”en god handel” og drømmer du om at uddanne dig indenfor Supply Planning (indkøb) og kunne følge varernes gang i grossistleddets Supply Chain til forbrugeren? Vi søger Supply Planning og logistikelev med tiltrædelse 1. september 2020.Som elev får du mulighed for at kickstarte din karriere i en international virksomhed, som en del af et professionelt team af Supply Planners og Supply Chain Specialists. Vi tilbyder dig en bred og solid basis handelsuddannelse indenfor Supply Planning (indkøb) og Supply Chain (logistik). Vi søger en elev, der er hhv. i Supply Chain og i Supply Planning i turnus, så man kommer hele vejen rundt i Supply Chain.

VI TILBYDER

En til tider hektisk hverdag med mange udfordringer indenfor alle aspekter af Supply Chain; Planning, Development & Warehouse. Som elev vil du få en meget bred kontaktflade såvel eksternt med leverandører som internt med kolleger på tværs af Mediq Danmark. Arbejdsopgaverne vil primært bestå i;

Supply Planning:

 • Ordreindtastning via indkøbssystem
 • Afvigelsesbehandling
 • Daglig leverandørdialog
 • Ordrebehandling / håndtering
 • Daglig dialog med salg og Customer Service
 • Faktura kontering

Supply Chain; Development:

 • Front-office opgaver for lagerledelsen
 • Booking af eksportforsendelser
 • Rapportering af daglige KPI’er
 • Vedligeholdelse af lager masterdata
 • Solidt driftsmæssigt kendskab og berøring med lagerdriften (Inbound & Outbound)

KVALIFIKATIONER

 • EUX, EUD eller HHX med fem ugers brancherettet forløb (elever bør selv tjekke, at man besidder adgangsgivende uddannelse, forud for ansøgning)
 • Kan kommunikere på alle niveauer og har solide sprogkundskaber; taler og skriver flydende dansk samt engelsk på godt niveau
 • Er målrettet, tager initiativ og trives med at arbejde selvstændigt
 • Omgængelig, og naturligt udadvendt med en løsningorienteret tilgang til arbejdet i hverdagen med naturligt overblik
.

ANSØGNINGSFRIST

Er du interesseret? Så send hurtigst muligt din ansøgning til Mediq Danmark pr. mail via ansøgningslinket (skriv: ”Elev” i emnefeltet) og vedlæg motiveret ansøgning samt CV; fortæl lidt om dig selv som person og hvad du forventer af din uddannelse de næste to år. Ansøgningsfrist er den 15. august 2020. Vi tager løbende kandidater ind til samtale og glæder os til at høre fra dig.
Spørgsmål bedes rettes til Demand & Supply Planning Manager, Flemming Søvig, på mail: Flemming.Sovig@mediq.com 

OM MEDIQ DANMARK

Mediq Danmark A/S er en del af den private equity ejede koncern Mediq Group, som har aktiviteter i 13 europæiske lande med hovedsæde i Holland og godt 2500 medarbejdere.
I Danmark er Mediq den største leverandør til sundhedssektoren af medicinsk udstyr og samarbejder med hospitaler, plejehjem, hjemmesygeplejen, speciallæger og almen praksis, klinikker og virksomheder. Til private leveres fortrinsvis efter aftale med kommuner i henhold til Serviceloven.
Lokation

Lokation

Vores domicil og warehouse er beliggende på Kornmarksvej 15 i Brøndby, centralt for både motorvejsnettet og offentlig transport.

Ansøgningsprocedure

1
Webansøgning
Udfyld din profil og upload ansøgning , CV og eventuelle referencer
2
Screening
Vi gennemgår din ansøgning og vurderer dine kvalifikationer
3
1. interview
Med den 1. samtale lærer vi hinanden bedre at kende og uddyber samtidig jobindhold og din forståelse for Mediq som arbejdsplads.
4
2. interview
Her går vi en tand dybere med stillingskrav og forventninger og kortlægger, hvordan din erfaring og personlige egenskaber passer til stillingen.
5
Test
Du vil gennemføre en profiltest / analyse eller blive bedt om at aflevere en specifik case-opgave.
6
Referencetjek
Vi tager på dette tidspunkt et referencetjek for at sikre en beslutning, som er rigtig for både dig og Mediq.
7
Tilbud
Hvis begge parter føler, at det er et godt match, giver vi dig et ansættelsestilbud
8
Velkommen til Mediq Danmark!
Du kan nu glæde dig over et spændende og udfordrende nyt job, ligesom vi glæder os til at byde dig velkommen til Mediq!

Vil du vide mere om denne ledige stilling?

Kom i kontakt:

Flemming Søvig

Supply and Demand Manager

Ansøg om dette job

Ansøg nu, hvis du er interesseret i denne ledige stilling! Sørg for, at du har følgende dokumenter klar til at føjes til din ansøgning.