Demand Manager

Har du passion for at udvikle og drive vores Demand Planning processer (S&OP)? Og kan du kombinere din forretningsforståelse med en velfunderet analytisk værktøjskasse der omsætter data til præcise prognoser og forecast? Grib muligheden og bliv en central del af vores professionelle Demand & Supply Planning team i Mediq.

Mediq søger

Mediq Danmark A/S søger en nysgerrig, energisk og proaktiv Demand Manager for Danmark og Norge. Du bliver en del af en professionel organisation, hvor du vil arbejde tæt sammen med et uformelt og dygtigt Demand & Supply Planning team, og du vil få direkte reference til vores Demand & Supply Planning Manager for Danmark, Norge og Sverige.

Primære arbejdsopgaver

Dine primære arbejdsopgaver vil være at etablere, drive, koordinere og udvikle salgsforecast planen med input fra relevante stakeholders i salg, produkt management, tender & kontraktteamet m.fl. Dette er afgørende for at sikkerstille en pålidelig demand og supply plan, der tager højde for såvel rettidige leverancer til vores kunder og et kurant lager. Derudover er det forventet, at du vil identificere og drive løbende forbedringer i vores proces og data setup.

De mange berøringsflader internt i organisationen og i afdelingen – gør det ekstra vigtigt, at du kan styre og vejlede i demandprocessen. Du skal naturligvis have flair for tal og analytisk sans. Du skal kunne arbejde med store datamængder og forholde dig kritisk til resultater og informationer.

For at få succes i stillingen, er det vigtigt, at

  • Du har 4-5 års erfaring med Demand Management, Planning og analyser fra lignende virksomheder
  • Du har nogle års erfaring med at håndtere store mængder af data
  • Din uddannelsesmæssige baggrund er på BA- eller HD-niveau inden for supply chain eller lignende
  • Du har en metodisk tilgang og evnen til at nedbryde komplekse problemstillinger
  • Du er stærk analytisk og har stærke færdigheder i Excel
  • Du stiller de rigtige spørgsmål og motiveres af at tage ny læring ind i samspil med dine kollegaer
  • Du tager initiativ til root-cause-analyse og derved forbedrer og tilpasser forecastet
  • Du er åben og har et ligefremt mindset
  • Du mestrer engelsk i både skrift og tale
  • Kendskab til SLIM4 er en fordel, men ikke et krav

Mediq tilbyder

En spændende og alsidig stilling i en virksomhed, hvor vi værner om vores tre værdier ”Caring Heart” ”Customer Drive” og ”Champion Spirit”. Vores værdier som er med til at sikre at vores stræben efter at levere den bedste service til vores kunder hele tiden er i fokus. Du vil blive del af en dynamisk arbejdsplads med masser af plads og rum for både personlig og faglig udvikling. Løn efter kvalifikationer samt pension og sundhedssikring.

Ansøgning

Vi glæder os til at modtage din ansøgning samt CV senest den 15. oktober 2021. Af hensyn til GDPR modtages ansøgninger kun via vores karrieresite. Vi evaluerer ansøgningerne løbende, da vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt.


Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Demand & Supply Planning Manager Flemming Søvig på tlf. 4028 5033

Lokation

Lokation

Vores domicil og warehouse er beliggende på Kornmarksvej 15 i Brøndby, centralt for både motorvejsnettet og offentlig transport.

Ansøgningsprocedure

1
Webansøgning
Udfyld din profil og upload ansøgning , CV og eventuelle referencer
2
Screening
Vi gennemgår din ansøgning og vurderer dine kvalifikationer
3
1. interview
Med den 1. samtale lærer vi hinanden bedre at kende og uddyber samtidig jobindhold og din forståelse for Mediq som arbejdsplads.
4
2. interview
Her går vi en tand dybere med stillingskrav og forventninger og kortlægger, hvordan din erfaring og personlige egenskaber passer til stillingen.
5
Test
Du vil gennemføre en profiltest / analyse eller blive bedt om at aflevere en specifik case-opgave.
6
Referencetjek
Vi tager på dette tidspunkt et referencetjek for at sikre en beslutning, som er rigtig for både dig og Mediq.
7
Tilbud
Hvis begge parter føler, at det er et godt match, giver vi dig et ansættelsestilbud
8
Velkommen til Mediq Danmark!
Du kan nu glæde dig over et spændende og udfordrende nyt job, ligesom vi glæder os til at byde dig velkommen til Mediq!

Vil du vide mere om denne ledige stilling?

Kom i kontakt:

Flemming Søvig

Demand & Supply Planning Manager

Ansøg om dette job

Ansøg nu, hvis du er interesseret i denne ledige stilling! Sørg for, at du har følgende dokumenter klar til at føjes til din ansøgning.