Disclaimer

Disclaimer

Denne hjemmeside er udviklet af Mediq og opdateres regelmæssigt. Mediq accepterer intet ansvar for direkte skade eller følgeskader - i nogen form - som følge af eller i forbindelse med brugen af dette websted eller den midlertidige manglende mulighed for at benytte dette websted. Vi påtager os heller ikke ansvar for direkte eller indirekte skader som følge af brugen af de oplysninger, der leveres af eller findes via denne hjemmeside. 

Denne hjemmeside indeholder link til websites ejet af tredie part, som Mediq ikke har kontrol over. Mediq er på ingen måde ansvarlige for indholdet på disse hjemmesider. Vi tilbyder disse links som en service til vores kunder og vi er på ingen måde forbundet med eller tilknyttet disse organisationer.

Ophavsretten til indholdet på dette websted ejes af Mediq. Mediq ejer ophavsretten til alle publikationer på dette websted, som derfor ikke kan offentliggøres eller gengives uden forudgående tilladelse fra Mediq. De oplysninger, der vises på dette websted, må kun bruges til personlig og ikke-kommerciel brug. Intet materiale fra denne hjemmeside må kopieres eller offentliggøres ved hjælp af print, fotokopi, mikrofilm, digitale medier eller på anden måde uden udtrykkelig angivelse af Mediq's ophavsret.