Vil du gøre en
forskel i Mediq?

Er du klar til at gøre en forskel med os i Mediq? Se vores ledige job

Vores løfte

Vi går aldrig på kompromis i forhold til kvaliteten, når det handler om danske borgeres sundhed. Det er også derfor, at vi med vores faglige afsæt kan levere effektive sundhedsydelser i form af produkter og den bedst tilhørende service og rådgivning. Vi har altid været en pålidelig og værdiskabende samarbejdspartner, der tilbyder et omfattende produktudbud og service af høj kvalitet.

Omfavne

Kvaliteten af ​​pleje er ikke defineret af, hvor godt den er givet, men af ​​hvor godt den modtages.

Vi har ambitiøse planer. Og passionerede medarbejdere, der hver dag arbejder for at forbedre patienternes livskvalitet. Vil du bidrage til morgendagens pleje? Læs mere om vores kultur og se, hvordan vores virksomhed appellerer til dig.

Vores 3 kerneværdier

Caring Heart

Pleje er kerneforretningen og det sande DNA hos Mediqs medarbejdere. Vi placerer patienten i hjertet af alt, vi foretager os, og vi bestræber os altid på at gøre en forskel. For det, vi gør, gør en forskel. Vi sætter en ære i at forbedre liv – én person ad gangen.

Customer Drive

Kunden kommer i første række – uanset om det er kommunen, sundhedspersonalet eller patienten. Vi skaber kundeorienterede løsninger, og vi påtager os ejerskabet af deres behov. Kundedrevet virksomhed handler om at levere førsteklasses værdi med entusiasme og ambitioner.

Champion Spirit

Vi skal også agere som én organisation, for sammen kan vi opnå så meget mere. En vinderånd handler om at tro på ubegrænsede muligheder. Men også om at tilpasse sig nye udfordringer og være ivrig efter at forbedre sig hver dag. Med integritet og respekt bestræber i os på at skabe et vinderteam.

Opret en jobagent

Gå ikke glip af dit drømmejob! Opret en jobagent, så sender vi vores relevante stillingsopslag direkte til din indbakke. Du kan altid afmelde dig igen via linket i jobmailen.

Opret en jobagent

Gå ikke glip af dit drømmejob! Fortæl os dine præferencer, og vi sender dig vores matchende ledige stillinger. Du kan altid afmelde dig via linket i jobvarslingsmailen.